Головна » Аніме Нетфлікс українською » Наруто 8: Кривава в'язниця / Naruto Shippuden the Movie: Blood Prison

Наруто 8: Кривава в'язниця дивитись онлайн

Naruto Shippuden the Movie: Blood Prison
7.2
  • Рік виходу: 2011 / 1 год 48 хв / 12+
  • Жанр: екшн, комедія, жахи, детектив, трилер
  • Країна: Японія
  • Режисер: Масахіко Мурата
  • В ролях: Дзюнко Такеуті, Чіе Накамура, Рікія Кояма, Іноуе Кадзухіко, Masaki Terasoma, Mie Sonozaki, Yûichi Nakamura, Kengo Kawanishi
Наруто потрапляє до «Кривавої в'язниці» за звинуваченням у убивстві ніндзя та замаху на Райкаге. Управитель закладу, на ім’я Муї володіє технікою, що позбавляє ув'язнених свободи та сили. Але головний герой дізнається про загадкову скриньку, здатну виконувати будь-які бажання, яка може допомогти йому виплутатись із складної ситуації. Він має продемонструвати майстерність у бойових мистецтвах, щоб подолати перешкоди та здобути цю унікальну річ, яка може врятувати його.
Дивитись трейлер.
(1 гол.)

Фільм Наруто 8: Кривава в'язниця (2011) дивитись онлайн українською:

Події восьмої частини аніме про пригоди сміливого та відважного Наруто Узумакі розгортаються навколо нелегких випробувань, яких йому належить зазнати. Хлопець потрапляє до так званої – «Кривавої в’язниці» за звинуваченням в убивстві кількох ніндзя та замаху на Райкаге. Управитель цього закладу, на ім’я Муї володіє унікальною технікою, що позбавляє ув'язнених свободи та забирає їхню силу. Проте Наруто не звик так легко здаватися і продовжує шукати будь-які способи довести свою невинуватість. Незабаром він дізнається про існування загадкової скриньки, здатної виконувати будь-які бажання свого власника. Можливо, саме ця річ якимось чином пов'язана з жахливою історією, що трапилася з ним. Заволодіти чарівним предметом прагне багато хто, але Наруто вона потрібніша за всіх – адже лише завдяки їй він може отримати шанс на визволення. У своїх пошуках головний герой зустрічає несподіваних союзників і стикається з підступними ворогами, які всіляко намагаються йому перешкодити. Йому належить продемонструвати всю свою майстерність у бойових мистецтвах, аби подолати численні перешкоди та врешті-решт здобути заповітну скриньку. Дивитись новий фільм компанії Нетфлікс Наруто 8: Кривава в'язниця (2011) українською онлайн, абсолютно безкоштовно та у високій якості!
Залишити відгук
Відгуки (0)
  • Смайли та люди
    Тварини та природа
    Їжа та напої
    Активність
    Подорожі та місця
    Предмети
    Символи
    Прапори
Клікніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий