Головна » Аніме Нетфлікс українською » Наруто: Знайти темно-червону чотирилисту конюшину! / Naruto: Akaki Yotsuba no Clover wo Sagase

Наруто: Знайти темно-червону чотирилисту конюшину! дивитись онлайн

Naruto: Akaki Yotsuba no Clover wo Sagase
5.8
  • Рік виходу: 2003 / 17 хв / 12+
  • Жанр: пригоди, комедія
  • Країна: Японія
  • Режисер: Ясунорі Урата, Хаято Дате
  • В ролях: Дзюнко Такеуті, Норіакі Сугіяма, Чіє Накамура, Казухіко Іноуе
Конохамару закохується в однокласницю Йошино, яка планує виїхати з рідного селища. Щоб зупинити дівчину, хлопець шукає магічну чотиристулкову конюшину, здатну виконувати бажання. За для цього він звертається за допомогою до Наруто, і разом вони потрапляють у небезпечну пригоду, долаючи підступних супротивників. Головний герой переживає внутрішню боротьбу, усвідомлюючи, що навіть якщо йому вдасться заволодіти конюшиною, це може мати непередбачувані наслідки.
Дивитись трейлер.
(1 гол.)

Фільм Наруто: Знайти темно-червону чотирилисту конюшину! (2003) дивитись онлайн українською:

Молодий Конохамару, онук впливового Хокаге, раптово закохується у красуню-однокласницю Йошино Каеде. Мрії хлопця про щасливе майбутнє з нею починають раптово руйнуватися, коли він дізнається, що кохана планує виїхати разом із родиною з рідного селища. Єдиним способом зупинити від'їзд дівчини є отримання магічної чотиристулкової конюшини, яка, за легендами, здатна виконувати будь-які найзаповітніші бажання. Пустившись на пошуки цього унікального артефакту, Конохамару звертається по допомогу до легендарного Наруто. Разом із наставником юний шинобі потрапляє в захоплюючу пригоду, повну несподіваних перешкод та небезпек. Їм належить подолати підступних супротивників, які також полюють за чарівною рослиною, і дістатися до таємничого місця, де вона зберігається. Головний герой переживає внутрішні терзання, усвідомлюючи, що навіть якщо йому вдасться заволодіти конюшиною, це може мати непередбачувані наслідки. Чи варто ризикувати та змінювати долю заради кохання? Чи не піде це всупереч його принципам ніндзя? Дивитись новий фільм компанії Нетфлікс Наруто: Знайти темно-червону чотирилисту конюшину! (2003) українською онлайн, абсолютно безкоштовно та у високій якості!
Залишити відгук
Відгуки (0)
  • Смайли та люди
    Тварини та природа
    Їжа та напої
    Активність
    Подорожі та місця
    Предмети
    Символи
    Прапори
Клікніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий