Головна » Аніме Нетфлікс українською » Боруто: Наруто фільм / Boruto: Naruto the Movie

Боруто: Наруто фільм дивитись онлайн

Boruto: Naruto the Movie
7.8
  • Рік виходу: 2015 / 1 год 35 хв / 12+
  • Жанр: екшн, пригоди, комедія
  • Країна: Японія
  • Режисер: Hiroyuki Yamashita
  • В ролях: Yûko Sanpei, Kokoro Kikuchi, Ryûichi Kijima, Дзюнко Такеуті, Чіе Накамура, Noriaki Sugiyama, Saori Hayami, Нана Мізукі, Кеншо Оно
Боруто Узумакі, сповнений енергії та амбіцій юнак, мріє про визнання завдяки власним досягненням і вийти тіні свого легендарного батька. Його шлях до самоствердження пролягає через Екзамен на Чуніна, де він зіткнеться з непростими суперниками. Та найбільшою загрозою стане таємна організація, що прагне зруйнувати світ, який на протязі багатьох років захищав Наруто.
Дивитись трейлер.
(1 гол.)

Фільм Боруто: Наруто фільм (2015) дивитись онлайн українською:

Захоплююче бойове аніме з елементами комедії продовжує історію легендарного Наруто Узумакі. Тепер у центрі сюжету його син – Боруто, який прагне довести свою власну цінність і вийти з-під тіні свого батька. Відносини між батьком і сином, нові випробування та захоплюючі бої – все це чекає на відданих шанувальників «Ураганних хронік». Боруто, юний ніндзя, повний енергії та амбіцій, мріє про визнання і повагу не завдяки своєму зв'язку з Хокаже, а завдяки власним досягненням. Його шлях до самоствердження пролягає через випробування Чунін – екзамен, який повинен довести його силу і визначити майбутнє. Під час екзамену юнак зустрічається з непростими суперниками, кожен з яких має свій унікальний стиль бою та власну історію. Але найнепередбачуванішим викликом стає нова загроза миру ніндзя – таємна організація, що прагне зруйнувати все, чого досягли Наруто та його товариші. Боруто не сам у цій небезпечній пригоді. Головний герой зустрічає нових друзів та союзників, які допомагають йому зростати та розвиватися як ніндзя. Разом вони стикаються з небезпечними викликами, виконують складні місії та відстоюють мир і справедливість. Дивитись новий фільм компанії Нетфлікс Боруто: Наруто фільм (2015) українською онлайн, абсолютно безкоштовно та у високій якості!
Залишити відгук
Відгуки (0)
  • Смайли та люди
    Тварини та природа
    Їжа та напої
    Активність
    Подорожі та місця
    Предмети
    Символи
    Прапори
Клікніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий