Головна » Аніме Нетфлікс українською » Наруто: Ураганні хроніки Фільм 1 / Naruto: Shippuuden Movie 1

Наруто: Ураганні хроніки Фільм 1 дивитись онлайн

Naruto: Shippuuden Movie 1
6.7
  • Рік виходу: 2007 / 1 год 34 хв / 12+
  • Жанр: екшн, пригоди, драма, фентезі, комедія
  • Країна: Японія
  • Режисер: Юджі Нунокава
  • В ролях: Alexandre Crepet, Джюнко Такеучі, Мейл Фленеґан, Кейт Гіґґінс, Чіе Накамура, Дейв Віттенберґ, Іноуе Кадзухіко, Кайл Геберт
Наруто змушений битися з давнім демоном, що вирвався на волю, аби підкорити весь світ. Зупинити його може лише верховна жриця Шіон, яка передбачає майбутнє. Дізнавшись про загрозу, команда Наруто вирушає її захистити від кам’яної армії демона. Але легендарний ніндзя має змінити також і власну долю, бо Шіон передбачила його швидку смерть.
Дивитись трейлер.
(1 гол.)

Фільм Наруто: Ураганні хроніки Фільм 1 (2007) дивитись онлайн українською:

Цього разу Наруто доведеться битися з могутнім давним демоном, який вирвався на волю, щоб підкорити собі весь світ. Зупинити чудовисько може лише одна людина — верховна жриця Шион, здатна передбачати майбутнє людей, що знаходяться поруч із нею. Не маючи власного тіла, демон, вселяючись у інших, збирає кам'яну армію і за її допомогою планує знищити Шион. А тим часом, дізнавшись про страшну загрозу, що нависла над світом, команда у складі Наруто і його товаришів: Сакури, Неджі та Рока Лі вирушає з Конохи на захист чарівниці. Але хороброму герою доведеться битися не лише зі страшним демоном та його прибічниками. Йому потрібно змінити свою власну долю, оскільки жриця передбачила швидку смерть Наруто. На шляху до поставленої цілі легендарного ніндзя і його товаришів чекають небезпечні пригоди й серйозні випробування. Але їм не звикати до такого. Чи зможуть хоробрі герої впоратися з усіма наваленими на них проблемами і в черговий раз здолати нечисть? Дивитись новий фільм компанії Нетфлікс Наруто: Ураганні хроніки Фільм 1 (2007) українською онлайн, абсолютно безкоштовно та у високій якості!
Залишити відгук
Відгуки (0)
  • Смайли та люди
    Тварини та природа
    Їжа та напої
    Активність
    Подорожі та місця
    Предмети
    Символи
    Прапори
Клікніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий