Головна » Аніме Нетфлікс українською » Наруто. Шлях ніндзя / Naruto Shippuden the Movie: Road to Ninja

Наруто. Шлях ніндзя дивитись онлайн

Naruto Shippuden the Movie: Road to Ninja
7.7
  • Рік виходу: 2012 / 1 год 49 хв / 12+
  • Жанр: екшн, пригоди, фентезі
  • Країна: Японія
  • Режисер: Хаято Дате
  • В ролях: Дзюнко Такеуті, Чіе Накамура, Tomoyuki Morikawa, Емі Сінохара, Казу Ікура, Ясунорі Мацумото, Іноуе Кадзухіко, Масаші Ебара
Після нападу Акацукі на Коноху до села приходить чоловік з замаскованим обличчям, який прагне заволодіти силою Дев'ятихвостого Лиса. Застосувавши техніку «Цукуйомі», він переміщує Наруто та Сакуру до паралельного світу, де все кардинально інакше: живі батьки Наруто, Саске не злочинець, а Акацукі – друзі, що захищають село. Опинившись в незвичному середовищі, головні герої змушені переглянути уявлення про реальність і знайти шлях назад.
Дивитись трейлер.
(1 гол.)

Фільм Наруто. Шлях ніндзя (2012) дивитись онлайн українською:

Після раптового нападу ніндзя Акацукі на Коноху, Наруто та його друзі намагаються зрозуміти, чому ворог несподівано відступив. У цей момент до села приходить дивний чоловік із замаскованим обличчям. Він прагне заволодіти силою Дев'ятихвостого Лиса та за її допомогою встановити панування над світом. Зіткнувшись із Наруто та Сакурою, він застосовує техніку «Цукуйомі» і переміщує їх до паралельного світу, де все кардинально інакше. У цьому світі живі батьки Наруто, а Саске не став злочинцем, а щасливо живе в селищі. Сакура залишилася сиротою, але її батьків шанують як героїв. Ніндзя Акацукі, які нападали на Коноху в тому світі, тут є друзями, що захищають село. Проте інший світ несе й інші небезпеки. Що ж тепер робити героям? Як розібратися в цій ситуації? Як повернутися назад? На ці непрості запитання ще належить знайти відповіді. Адже тепер їм потрібно впоратися з двома незнайомцями та врятувати два світи від завоювання. Хто цього разу переможе? Головні герої опиняються в незвичному для себе середовищі, де їхні друзі та вороги помінялися місцями. Вони змушені переглянути свої уявлення про реальність і спробувати знайти шлях назад, водночас запобігаючи загрозі, що нависла над обома вимірами. Дивитись новий фільм компанії Нетфлікс Наруто. Шлях ніндзя (2012) українською онлайн, абсолютно безкоштовно та у високій якості!
Залишити відгук
Відгуки (0)
  • Смайли та люди
    Тварини та природа
    Їжа та напої
    Активність
    Подорожі та місця
    Предмети
    Символи
    Прапори
Клікніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий