Головна » Аніме Нетфлікс українською » Сім'я шпигуна. Код Білий / SPY x FAMILY CODE: White / Gekijôban Spy x Family Code: White

Сім'я шпигуна. Код Білий дивитись онлайн

SPY x FAMILY CODE: White / Gekijôban Spy x Family Code: White
7.3
  • Рік виходу: 2024 / 120 хв / 12+
  • Жанр: екшн, комедія, пригоди
  • Країна: Японія
  • Режисер: Казухіро Фурухаші
  • В ролях: Такуя Егуті, Саорі Хаямі, Ацумі Танедзакі, Кенітіро Мацуда, Хіроюкі Йосіно, Юко Кайда, Кадзухіро Ямадзі
Після отримання наказу про кадрову заміну в ході операції під назвою «Стрікс», головний герой вирішує допомогти молодій дівчині перемогти в кулінарному конкурсі, приготувавши улюблену страву директора, для того, аби не допустити запланованих змін в проекті. Розуміючи, що він дуже ризикує, мусить максимально задіяти власні можливості, щоб якомога швидше досягти бажаного.
Дивитись трейлер.
(1 гол.)

Фільм Сім'я шпигуна. Код Білий (2024) дивитись онлайн українською:

Лоїд Форгер – головний герой, котрий нещодавно успішно завершив виконання чергового завдання. Несподівано він дізнається про наміри вищого керівництва провести кадрові заміни в ході проекту. Не бажаючи настання подібних наслідків, Лоїд вирішує завадити цьому, зробивши значний особистий прогрес в операції. Після цього дізнається, що в класі академії, де навчається молода героїня Аня, проводитиметься конкурс, а переможець зможе отримати зірку Стелла. Вирішивши трохи допомогти Ані, знаючи про найулюбленіший десерт головного судді проекту, вирішує разом із родиною вирушити в далеку пригоду до території приготування цієї страви, аби особисто досягти успіху в її подальшому приготуванні й істинній можливості по-справжньому вразити суддю. Але під час поїздки несподівано члени родини потрапляють в непередбачувану і заплутану історію, опинившись в самому епіцентрі небезпечних подій. Несподівані життєві перешкоди розлучають сім’ю, тепер кожен мусить самостійно протистояти страшним перешкодам, щоб мати можливість знову опинитися в безпеці. Часу лишається все менше, а з ним згасають шанси родини знову повернутися до нормального життя. Вірячи у власні можливості і сили, кожен старається протистояти злу, яке слідує за ними по п’ятам, збиваючи із вірного шляху. Чи вдасться родині вирватися із цього ланцюга небезпек, щоб вчасно відвідати майбутнє кулінарне змагання? Дивитись новий фільм компанії Нетфлікс Сім'я шпигуна. Код Білий (2024) українською онлайн, абсолютно безкоштовно та у високій якості!
Залишити відгук
Відгуки (0)
  • Смайли та люди
    Тварини та природа
    Їжа та напої
    Активність
    Подорожі та місця
    Предмети
    Символи
    Прапори
Клікніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий