Головна » Аніме Нетфлікс українською » Доля. Дівчинка-чарівниця Ілія/Fate / Fate/kaleid liner PrismaIllya: Licht Nameless Girl

Доля. Дівчинка-чарівниця Ілія/Fate дивитись онлайн

Fate/kaleid liner PrismaIllya: Licht Nameless Girl
7.3
  • Рік виходу: 2021 / 94 хв / 12+
  • Жанр: драма, фентезі, екшн
  • Країна: Японія
  • Режисер: Хіроші Хірояма, Кіноко Насу
  • В ролях: Маї Кадовакі
Юна дівчинка із паралельного світу, який існує завдяки героям міфів та легенд, пообіцяла врятувати цілий світ від страшної загрози, яка стрімкими темпами насувається на їхню землю. Паралельно з цим намагається особисто вберегти життя своєї подруги на ім’я Мія, котра невдовзі стане справжньою жертвою майбутнього жертвопринесення для великої війни Священного Ґраалю. Попереду дівчину чекає надзвичайно складне випробування, сповнене небачених раніше загроз і перешкод.
Дивитись трейлер.
(1 гол.)

Фільм Доля. Дівчинка-чарівниця Ілія/Fate (2021) дивитись онлайн українською:

Мія – молода дівчина, яка надзвичайно вирізняється унікальними вміннями знаходити вихід навіть з найбільш небезпечних і страшних життєвих ситуацій. Відважна, впевнена у собі, завжди націлена на результат героїня звикла повсякчас протистояти перешкодам, які майже постійно мають місце у її нелегкому житті. Та попри свої досягнення й позитивні сторони, на жаль, має деякі недоліки, котрі не дозволяють Мії в повній мірі володіти своїми унікальними здібностями. Несподівано фантастичний світ, в якому вона проживає, опиняється в страшній небезпеці і може бути взагалі повністю знищений. Абсолютно ніхто достеменно не розуміє, як саме можна його врятувати і чи можна взагалі. Розуміючи, що справжня відповідь лежить глибоко всередині душі самої головної героїні, мусить самостійно докопатися до правди, відкривши саму себе зовсім з іншого боку. Та коли на шляху до мрії виринають запеклі вороги, котрі всіма силами намагаються збити беззахисну дівчину з вірного шляху, її шанси на перемогу значно зменшуються. Поки страшний супротивник всіма силами старається зупинити Мію від досягнення своєї мети, остання бореться до кінця, крок за кроком долаючи всі перешкоди на шляху. Коли юна героїня неочікувано сама потрапляє в пастку, на поміч вирушає новий персонаж із паралельного світу. Попереду відкривається справді захоплююче, небезпечне і невідоме протистояння, котре нарешті має розставити все по своїм місцям. Дивитись новий фільм компанії Нетфлікс Доля. Дівчинка-чарівниця Ілія/Fate (2021) українською онлайн, абсолютно безкоштовно та у високій якості!
Залишити відгук
Відгуки (0)
  • Смайли та люди
    Тварини та природа
    Їжа та напої
    Активність
    Подорожі та місця
    Предмети
    Символи
    Прапори
Клікніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий