Головна » Аніме Нетфлікс українською » Мобільна броня Ґандам: Свобода покоління / Kidou Senshi Gundam SEED Freedom

Мобільна броня Ґандам: Свобода покоління дивитись онлайн

Kidou Senshi Gundam SEED Freedom
7.0
  • Рік виходу: 2024 / 2 год 4 хв / 12+
  • Жанр: драма
  • Країна: Японія
  • Режисер: Фукуда Міцуо
  • В ролях: Хоші Союічіро, Танака Ріе, Ішіда Акіра, Морі Нанако, Сузумура Кенічі, Сакамото Мая, Хіро Сімоно, Дзюн Фукуяма
Молодий герой на ім’я Лакус Клайн особисто стає головним керівником організації, основним завданням котрої є безпосередній нагляд за миром у цілому світі. Але зовсім скоро в гру вступають небезпечні злодії, які можуть зруйнувати цей дорогоцінний мир, посіявши тотальний хаос та розруху на всіх територіях. Чи знайдуться справжні відважні борці за свободу, готові зійтися у запеклому двобої зі страшним ворогом, аби повернути світові омріяний спокій?
Дивитись трейлер.
(1 гол.)

Фільм Мобільна броня Ґандам: Свобода покоління (2024) дивитись онлайн українською:

Майже рік минув з часів Другої війни між ворогуючими кланами, а залишки злочинних угрупувань й надалі не полишають своїх поки що безрезультатних спроб напасти на Землю. Спеціально для того, аби постійно забезпечувати такий дорогоцінний мир на планеті було створено спеціальний координаційний штаб великої міжнародної організації, яка напряму має слідкувати за миром, а в противному випадку – одразу реагувати на потенційну загрозу, аби вчасно вберегти населення від вірної загибелі. На посаду президента цієї корпорації було поставлено молодого героя на ім’я Лакус Клайн. Під час однієї важливої зустрічі Лакус заявляє про те, що щиро сподівається на те, що нарешті у всьому світі буде панувати мир та спокій. Та зовсім скоро планам Клайна по збереженню миру на землі прийде повний кінець, коли запеклі вороги знову вирішать повернутися до своїх старих спроб заволодіти омріяними територіями. Коли супротивник знову повертається у гру з абсолютно новими силами, стараючись цього разу досягти своїх лихих планів, все йде шкереберть, не залишаючи головним героям іншого вибору окрім того, щоб знову вступити у черговий небезпечний бій. Мріючи зруйнувати нещодавно встановлений мир, посіявши тотальний хаос та розруху на всіх територіях, запеклий ворог йтиме до кінця, допоки не втілить свої плани у реальність. Попереду всіх чекає складне протистояння, де вони мають виборювати своє законне право на життя. Дивитись новий фільм компанії Нетфлікс Мобільна броня Ґандам: Свобода покоління (2024) українською онлайн, абсолютно безкоштовно та у високій якості!
Залишити відгук
Відгуки (0)
  • Смайли та люди
    Тварини та природа
    Їжа та напої
    Активність
    Подорожі та місця
    Предмети
    Символи
    Прапори
Клікніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий