Головна » Аніме Нетфлікс українською » Негідники не мріють про дівчинку з ранцем / Rascal Does Not Dream of a Knapsack Kid / Seishun Buta Yarou wa Randoseru Girl no Yume wo Minai

Негідники не мріють про дівчинку з ранцем дивитись онлайн

Rascal Does Not Dream of a Knapsack Kid / Seishun Buta Yarou wa Randoseru Girl no Yume wo Minai
7.8
  • Рік виходу: 2023 / 1 год 15 хв / 12+
  • Жанр: драма, фентезі
  • Країна: Японія
  • Режисер: Соіті Масуї
  • В ролях: Асамі Сето, Каіто Ісікава, Юріка Кубо, Ріса Меї, Інорі Мінасе, Ацумі Танедзакі
Сакута особисто відвідує випускний Мей. Прибувши на захід зовсім неочікувано зустрічає дитину, яка зовнішньо дуже схожа на неї. Несподівано його перериває таємничий дзвінок стосовно рідної матері. Пізніше побачивши той самий злощасний шрам, починає думати про черговий синдром. Опинившись в справжній павутині загадкових подій, головний герой має власноруч здолати всі перешкоди, щоб нарешті повернутися до нормального життя.
Дивитись трейлер.
(1 гол.)

Фільм Негідники не мріють про дівчинку з ранцем (2023) дивитись онлайн українською:

Сакута продовжує вести свій циклічний, майже незмінний стиль буття. Він ходить до школи, пізніше мріє вступити до місцевого університету, паралельно з цим продовжує зустрічатися з Мей. Під час зустрічі зі своїми друзями Сакута повідомляє Мей, що в нього з’явився черговий шрам на тілі. Дівчина переконує хлопця в тому, що все нормально, проте хлопець, користуючись порадою знайомого, вирішує звернутися до справжнього спеціаліста, аби він оглянув його. Буденність переривається терміновим дзвінком від батька, який розповідає юнаку про те, що його матір нарешті почувається трохи краще і скоро зможе повернутися додому. Ця новина надзвичайно радує сина, адже він дуже любить її і страшенно переживає. Та зовсім скоро його розмірене, спокійне і цілком безтурботне життя несподівано перетвориться на справжнє випробування. Коли наступного дня хлопець, як зазвичай, прокинувся, зібрався й вирушив до школи, по прибуттю у навчальний заклад з ним почали відбуватися абсолютно дивні, незрозумілі для нього речі. Опинившись в заплутаній павутині загадкових подій, хлопець щиро не може зрозуміти і усвідомити першопричину цих дивних речей. Чи вдасться героєві самотужки розплутати цю незвичайну череду незрозумілих подій, розраховуючи виключно на власні сили, покаже тільки час. Мріючи якомога швидше повернутися до свого звичного життя, головний герой розпочинає власну небезпечну пригоду. Дивитись новий фільм компанії Нетфлікс Негідники не мріють про дівчинку з ранцем (2023) українською онлайн, абсолютно безкоштовно та у високій якості!
Залишити відгук
Відгуки (0)
  • Смайли та люди
    Тварини та природа
    Їжа та напої
    Активність
    Подорожі та місця
    Предмети
    Символи
    Прапори
Клікніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий