Головна » Аніме Нетфлікс українською » Лицарі Сідонії: Кохання, сплетене в зірках / Knights of Sidonia: Love Woven in the Stars / Sidonia no kishi: Ai tsumugu hoshi

Лицарі Сідонії: Кохання, сплетене в зірках дивитись онлайн

Knights of Sidonia: Love Woven in the Stars / Sidonia no kishi: Ai tsumugu hoshi
6.9
  • Рік виходу: 2021 / 1 год 50 хв / 12+
  • Жанр: романтичний, фантастика
  • Країна: Японія
  • Режисер: Хіроюкі Сешіта
  • В ролях: Сатомі Араї, Такако Хонда, Гісако Канемото, Такехіто Коясу, Маміко Ното
Головний герой невпинно тренується для того, щоб стати пілотом гвардії та захищати рідну Сідонію від ворожого інопланетного виду. Попереду на героя чекає не одне небезпечне випробування, здолавши які він зможе трохи ближче наблизитись до своєї заповітної мети. Готуючись зіштовхнутись віч-на-віч зі страшним супротивником, ним керують лише відвага, мужність та істинна віра у краще майбутнє.
Дивитись трейлер.
(2 гол.)

Фільм Лицарі Сідонії: Кохання, сплетене в зірках (2021) дивитись онлайн українською:

Майже десять років минуло з моменту найбільш запеклого протистояння, коли головний герой зміг відбити непередбачувану атаку ворожого інопланетного виду під назвою Гауна. Саме цим відважним, могутнім та ризикованим вчинком Нагате Танікадзе врятував останній дім всього людства, Сідонію. Саме з того часу тамтешні мешканці по-справжньому насолоджувались мирним, тихим і спокійним життям на своїй території. Проте це щастя не могло тривати вічність. В цей спокійний час запеклий супротивник Нагате усвідомлює власні почуття ненависті до цього персонажа, адже його нині прославляють як справжнього героя, який вберіг тисячі безневинних життів від вірної загибелі, принісши омріяний і такий довгоочікуваний мир на їхні землі. Потрохи всім стає зрозуміло, що наближається ще більш запекліша та страшніша битва, яка зведе між собою найзапекліших ворогів. Адже навіть капітан Кобаясі завжди була впевнена, що поки десь у цілому всесвіті існують представники ворожого інопланетного виду Гауна, мир не в змозі тривати вічно. Насувається вирішальна битва, від якої залежатиме чи не все майбутнє всього людства. Чи зможуть лицарі Сідонії вкотре вступити в безжальну боротьбу, виборюючи своє істинне право на мирне й спокійне життя, покаже тільки дорогоцінній час, котрий грає далеко не на їхню користь. Попереду на всіх учасників чекає справжня жорстока битва, яка раз і назавжди вирішить майбутнє. Дивитись новий фільм компанії Нетфлікс Лицарі Сідонії: Кохання, сплетене в зірках (2021) українською онлайн, абсолютно безкоштовно та у високій якості!
Залишити відгук
Відгуки (0)
  • Смайли та люди
    Тварини та природа
    Їжа та напої
    Активність
    Подорожі та місця
    Предмети
    Символи
    Прапори
Клікніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий